Höstmotiv

Hösten och våren är mina favorit årstider, fast hösten är ännu lite vackrare med alla de fina färgerna som finns runt i naturen.

Svampar är något jag alltid vart intresserad av att fotografera, dock kan jag nästan ingenting om svampar, jag vet att de flesta sopp svampar går att äta men där stannar kunskapen, jag tycker att det hade vart roligt att lära sig mer om svamparna, jag får kanske ta tag i det framöver..

De här höstbilderna på svampar tog jag när vi gick runt på Fjälkinge backe i Skåne, även fast man gått där många gånger så ser man något nytt att fotografera nästan varje gång.

Just nu är vädret väldigt regnigt och blött i Skåne. Familjen har också utökats med en liten flicka som ska vara med i naturen och lära sig allt jag kan om hon vill, vi får se när vi kan vara ut första gången i naturen bara.

Jag såg att det snöat ganska mycket i min hemstad Kiruna så därifrån kommer det en hel del vinterbilder just nu.

Ha det gott ute i höst / vintermörkret och ta många fina bilder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: