Välkommen till min blogg

Björn Holmbom heter jag och driver den här bloggen. Jag har fotograferat i många år som hobby och kommersiellt i 10 år. Jag flyttade till östra Skåne från Kiruna 2019 och upptäcker just nu naturen och alla vackra platser här i södra Sverige.

I den här bloggen kommer jag att visa bilder som jag fotograferar till vardags, det kan vara natur och miljö som ligger varmt om hjärtat men även kommersiella bilder och olika bilder från vardagen.

All bild och textmaterial som finns på den här sidan har jag själv fotograferat eller skrivit.

Kommersiellt har jag mycket erfarenhet att fotografera process och tillverkningsindustri, olika arbetsmoment och mäklarfotografering, både från luft och mark.
Välkommen att kontakta mig om du är nyfiken på något.

I övrigt driver jag lite handel med begagnad kamerautrustning och jag kommer att lista en del annonser på denna sidan, den biten drivs mest av nöje och att kunna hjälpa miljön genom att återbruka gamla fina linser och kamera tillbehör.

Mitt företag hette från början Foto och Videotjänst i Kiruna men lades sedan ned och öppnade Airtech photo ATP Sweden istället, och inriktningen blev mer mot drönarteknik, men idag arbetar jag med de mesta inom fotografering och även konsultfrågor inom processmiljö inom gruvindustrin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: